Logo Rijkswaterstaat - Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat Logo Rijkswaterstaat - Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
15 oktober 2020

Uitnodiging: Kraaiennestdag | Expeditie RWS2050

Rijkswaterstaat nodigt u van harte uit voor de Kraaiennestdag op 15 oktober. Welkom op dit evene­ment boordevol inspiratie!

In het najaar van 2020 staat de Kraaiennestdag geheel in het teken van Expeditie RWS2050. Dat betekent: nieuwe manieren om de toekomst te verkennen en deze samen vorm te geven. Welke trends hebben de komende dertig jaar impact op Nederland? Hoe kunnen we ons daar nu al op voorbereiden? En welke consequenties heeft dit voor Rijkswaterstaat en (toekomstige) partners? Ga mee op expeditie en bouw mee aan het Nederland van 2050.

Inschrijving is geopend!

Datum: Donderdag 15 oktober
Deelname: live en online
Locatie: Jaarbeurs Mediaplaza, Utrecht

Een doorkijkje naar het programma

Opening: Michèle Blom, Directeur-Generaal Rijkswaterstaat

Keynote: Jocelyne Bourgon, President of Public Governance International, Canada over Overheid in de samenleving van de toekomst (in Engels)

Workshops, o.a.:

  • Expeditie RWS 2050 – Wat maken we in de toekomst? Met wie en hoe? In gesprek aan de hand van vier scenario’s
  • Ronald Rietveld (RAAAF) – Strategische interventies in de ruimte
  • Hedda Eggeling (Havenbedrijf Rotterdam) – De haven van de toekomst
  • Sandra van Thiel (Erasmus Universiteit Rotterdam) – Leren loslaten: over maakbaarheid en uitvoeringsorganisaties

Hybride Kraaiennestdag

Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 richten wij ons onder voorbehoud op een ‘hybride’ evenement. Dit houdt in dat deelnemers zowel fysiek als online kunnen deelnemen aan de Kraaiennestdag. Wij zorgen voor een flexibel congresconcept dat gemakkelijk aangepast kan worden aan de geldende richtlijnen van het RIVM in oktober. Wij zullen u met regelmatig op de hoogte houden van het programma.

Inschrijven

Via deze aanmeldlink kunt u zich inschrijven voor de Kraaiennestdag, waarbij u een voorkeur kunt opgeven voor deelname in de Jaarbeurs (live, met voldoende ruimte tussen de aanwezigen conform de richtlijnen) of digitale deelname vanuit huis (online). Direct na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Zodra er meer bekend is over de mogelijkheden in oktober, maken wij ons programma definitief en stellen wij u hiervan op de hoogte.

Vragen?

Voor vragen over de Kraaiennestdag kunt u mailen naar kraaiennestdag@congresbureau.nl en/of bellen met het nummer 030-2759628.

Voor meer informatie over de Expeditie RWS2050 kunt u terecht op: www.expeditierws2050.nl of kunt contact opnemen met de trekkers Hans Peter Benschop (hanspeter.benschop@rws.nl) en Erna Ovaa (erna.ovaa@rws.nl).